Over Vissers Ploegmakers

Vissers Ploegmakers is een multidisciplinair aannemingsbedrijf in grond-, weg- en waterbouw. Een platte organisatie met betrokken en slagvaardige mensen. Breed inzetbaar door expertise in verschillende werkvelden. Sterk in het strak organiseren van complexe en integrale oplossingen op maat. Want geen opdracht is hetzelfde. We denken graag met u mee of brengen tot uitvoer wat u als opdrachtgever al helemaal hebt uitgedacht. Liever nog nemen we het gehele proces uit handen en ontzorgen u volledig.

Aannemingsbedrijf Vissers Ploegmakers Oss | Certificeringen

Visie

Daadkrachtig, gedreven en creatief. Met oog voor de mens en zijn omgeving; of het nu gaat om u als klant of onze medewerkers. Dit zijn kernwaarden die onze organisatie typeren. Om zo een duurzame groei van integrale projecten en diensten te blijven realiseren.

meer over onze aanpak

Aannemingsbedrijf Vissers Ploegmakers Oss | Over Ons
Aannemingsbedrijf Vissers Ploegmakers Oss | Bedrijfslocatie

Bedrijfslocatie

Door uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten groeiden we uit ons jasje. Daarom verhuisden we in 2017 van Erp naar Oss. Een locatie van 4 hectare groot en op afstand van zo’n 3 kilometer van de Maas. Een plek waar we trots op zijn. Met een op- en overslagplaats voor grondstoffen (zand en menggranulaat) en afvalstoffen (verontreinigde grond, baggerspecie, puin en asfalt). En een eigen loskade waar schepen kunnen aanleggen om deze grond- en afvalstoffen te laden en lossen. Deze locatie biedt tevens ruimte voor de handel in grond- en bouwstoffen die we aanbieden vanuit de Nieuwe Waterweg Handel en Overslag.

Aannemingsbedrijf Vissers Ploegmakers Oss | Certificeringen

Certificeringen

We werken elke dag aan de kwaliteit van onze projecten. Aan een veilige werkomgeving, een duurzame openbare ruimte en een beter milieu. Dat betekent niet alleen de nieuwste werkmethodieken implementeren, maar ook zorgen voor een correcte certificering.

bekijk onze certificaten