Over Ons

Vissers Ploegmakers is een volledig zelfstandig bedrijf. Opgericht in 1988. Vanuit het grondverzet. Maar al snel doorgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf, dat als hoofdaannemer in de grond- wegen- en waterbouw mag bogen op een breed scala aan succesvol gerealiseerde projecten; voor bedrijfsleven en overheid.

Altijd in control

Misschien wel de belangrijkste eigenschap van het bedrijf is dat wij heel sterk zijn in het in control houden van projecten. Dat heeft te maken met de mensen die hier werken, hun specifieke competenties, met de relatief grote hoeveelheid materieel die wij als hoofdaannemer in eigen beheer hebben, de partners met wie wij samenwerken, onze positiefkritische instelling en met de aan onszelf opgelegde eis om te blijven innoveren.

Integrale projecten via o.a. Best Value Procurement

Wat ons betreft het beste bewijs van die unieke kracht is dat wij een van de eerste aannemers waren die een opdracht werd gegund via Best Value Procurement (BVP). De hoogste waarde leveren voor de beste prijs vergt namelijk heel specifieke kennis, voortschrijdende inzichten, het vermogen om constructief samen te werken en vooral ook daadkracht. Wij boden exact dat wat de markt vroeg.

Onze ambitie

Daarmee hebben we direct ook de ambitie van onze continu veranderende organisatie te pakken: wij willen uitblinken in prijs/kwaliteitverhouding. We willen ons daar in door blijven ontwikkelen. Zorgen dat we de markt voor zijn. En dat we snel kunnen schakelen. Met één doel: in control blijven. Altijd. Ook over onszelf.